gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту наказу Міністерства економіки України «Про внесення змін у додаток 4 до Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»

12 лютого 2024

Проєкт наказу Міністерства економіки України «Про внесення змін у додаток 4 до Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» (далі – проект акта) підготовлено з метою розширення кола питань щодо проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та доповнення темою психосоціальна підтримка та перша психологічна допомога на робочому місці.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 278-23-22.

Проект акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”, розділ „Громадянам” → підрозділ „Консультації з громадськістю”).

Проект наказу

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця