gov.ua Державні сайти України
Пошук

Полтавщина: під час проведення планових перевірок націлюємо працівників на безпечне виконання робіт

23 червня 2021

Задля поліпшення стану охорони праці та попередження нещасних випадків на виробництві фахівці сектору гірничого нагляду та сектору нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Полтавській області провели превентивні заходи на підконтрольному підприємстві ПрАТ «Пиродні Ресурси», яке здійснює постачання природного газу з ресурсів власного видобутку.


Основною метою заходу стала профілактика виробничого травматизму,  а також – навчання з питань
безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки в колодязях, замкнутому просторі щодо використання засобів індивідуального захисту.

Крім цього, увага присутніх була акцентована на причинах, які призвели до нещасних випадків в регіоні, а також – на здійсненні комплексу заходів щодо недопущення подібних випадків у майбутньому. Також було наголошено на  необхідності виконання всіх заходів безпеки, відмічених в наряді-допуску, повноцінному проведенні цільового інструктажу, допуску до виконання робіт працівників, навчених в установленому порядку.

Наприкінці семінару інспектори Управління Держпраці надали повні та вичерпні відповідні на отримані від присутніх запитання.