gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Одещині підбито підсумки регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей»

09 березня 2021

У ГУ Держпраці в Одеській області відбулося засідання організаційного комітету з організації та проведення конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», у складі якого були посадові особи ГУ Держпраці в Одеській області, представники Федерації профспілок Одеської області, Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

За підсумками регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей» оргкомітет розглянув 671 роботу учнів шкіл Одеси та області віком від 6 до 18 років.

Журі розподілило призові місця у кожній віковій категорії, визначило авторів, малюнки яких найбільш закликають до дотримання безпечних методів роботи та вимог охорони праці, застосування засобів індивідуального захисту.

Загалом серед малюнків учасників конкурсу, крім переможців, кращими вирішено визнати роботи 10 учасників.

За умовами конкурсу, малюнки переможців, які посіли перші місця у всіх вікових категоріях, буде направлено до редакції журналу «Охорона праці» для участі у фінальній частині Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

 Всіх переможців та учасників регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей» за урочистих обставин буде нагороджено подарунками.