gov.ua Державні сайти України
Пошук

Інспектори праці Херсонщини дізналися про техніку ефективних комунікацій для подолання незадекларованої праці

12 грудня 2019

В рамках Проєкту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці» для інспекторів праці ГУ Держпраці у Херсонській області заступником начальника відділу державного нагляду в сфері трудових відносин Управління з питань праці ГУ Держпраці у Луганській області Мариною Мартинюк був проведений тренінг з технік комунікацій в процесі проведення інспекційних відвідувань.

Мета тренінгу — допомогти інспекторам праці Головного управління ефективніше проводити інспекційні відвідування та боротися з нелегальною зайнятістю на території області.

Тренінг складався з двох частин: теоретичної та практичної. Під час першої частини учасники заходу заслухали та обговорили низку корисної та цікавої інформації щодо проведення інспекційних відвідувань суб’єктів господарювання. А у другій – розігрували різноманітні ситуації, які могли б виникнути під час проведення інспекційних відвідувань, аналізували поведінку інспекторів та відточували професійні навички.

Завдяки проведенню тренінгу, його учасники здобули нових знань та навичок, які знадобляться їм під час виконання своїх посадових обов’язків.

Інспектори праці Херсонщини висловлюють подяку Марині Мартинюк за фаховий та продуктивний захід, весь матеріал був поданий в цікавій та динамічній формі, професійно та доступно.