gov.ua Державні сайти України
Пошук

Посадові особи адміністрації Одеського порту пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці

03 грудня 2019

В Одеській філії ДП «Адміністрація морських портів України» (ОФ ДП «АМПУ») завершився черговий період планового навчання та перевірки знань з питань охорони праці у керівників і посадових осіб структурних підрозділів підприємства.

Наприкінці листопада 2019 р одними з останніх демонстрували свої знання керівники відділів та служб управління Одеської філії ДП «АМПУ». Іспит проводився у вигляді круглого столу, коли кожен з присутніх чув відповіді свого колеги на поставлені комісією питання, відбувався вільний обмін думками між учасниками. Такий формат краще сприяє вдосконаленню знань і навичок керівників у питаннях безпечної організації та проведення робіт.

У зазначених заходах взяли участь головний державний інспектор ГУ Держпраці в Одеській області Іван Бенні і заступник начальника відділу профілактики страхових випадків Одеського міського відділення Фонду соціального страхування України Василь Решетченко.

Представники Головного управління та Фонду соціального страхування відзначили високий рівень знань посадових осіб адміністрації Одеського порту з питань охорони праці.