gov.ua Державні сайти України
Пошук

Голова Держпраці щодо східних регіонів: шукатимемо підтримку у Мінекономіки, з метою залучення міжнародної допомоги

16 червня 2015

Тринадцятого червня Голова Держпраці Роман Чернега та перший заступник Голови Держгірпромнагляду Олег Павлюк відвідали управління Держпраці у Луганській та Донецькій областях.

ДонецкУ рамках робочого візиту керівництво побувало в Сєверодонецьку, Лисичанську, Димитрові, Червоноармійську, провели зустрічі з працівниками щодо подальшої роботи.
«Формування колективу проходить нормально. Водночас, матеріальна база плачевна. Кілька комп’ютерів, ксероксів, столи, стільці. Все що вдалося поспіхом вивезти із окупованих зараз Донецька і Луганська. Можна сказати, працюють “на коліні”. Але до честі, керівників, руки не опускають. Навпаки, ставлять перед собою амбіційні завдання – разом з колективом стати найефективнішими управліннями. У вирішенні цього питання шукатимемо підтримки у Мінекономіки, з метою залучення міжнародної допомоги», – повідомив Роман Чернега на своїй сторінці у Facebook.
Також керівництво Держпраці, Держгірпромнагляду, за підтримки Міністра соціальної політики Павла Розенка та спонсорів доставили і передали ГО “SOS-Краматорськ” для переселенців з окупованих територій необхідну гуманітарну допомогу обсягом близько чотирьох тон.