gov.ua Державні сайти України
Пошук

Тернопільська область: спеціалісти Управління Держпраці та керівництва «Львівтрансгаз» обговорили роботу підприємства в осінньо-зимовий період

09 грудня 2016

047Під час робочої зустрічі з керівниками, інженерно-технічними працівниками, робітниками Тернопільського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз» фахівці Управління обговорили роботу підприємства в осінньо-зимовий період, а саме питання принципів здійснення  державного нагляду, організації перевірок, профілактичних заходів з охорони праці на підприємстві та профілактики виробничого травматизму.

Підприємство є складовою частиною управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз» – одного з шести підприємств газотранспортної системи України.

Через газорозподільчі станції  «Львівтрансгаз» постачає газ у три області України: Тернопільську, Івано-Франківську і Хмельницьку. Крім цього, надає послуги з транспортування газу для більш ніж 4500 споживачів, серед яких – Бурштинська ТЕС, ТОВ «Фактор Нафтогаз», ПП «ОККО-Нафтопродукт», ТОВ «Компанія «Галичина Цукор», ДП «Укрспирт», ДП «Тернопільський КХП», ТОВ «Микулинецький Бровар» та інші.

065081

Фахівці Управління відзначили той факт, що за останні 10 років на ЛВУМН не зафіксовано нещасних випадків, пов’язаних з виробництвом, та професійних захворювань. На підприємстві впроваджено та постійно вдосконалюється Система управління безпекою праці. Також належно фінансуються комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища. Працівники в повному обсязі забезпечені засобами індивідуальної безпеки, спеціальним одягом і взуттям.

В.о. начальника  Управління Держпраці в області Наталія Рус  висловила підтримку і готовність Управління сприяти у зміцненні транзитного потенціалу України, вдосконаленні внутрішнього ринку енергоносіїв, підвищенні ефективності  і надійної роботи магістральних газопроводів.