gov.ua Державні сайти України
Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення функціонування публічних електронних реєстрів”

29 квітня 2024

Метою прийняття проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення функціонування публічних електронних реєстрів” є забезпечення належного функціонування реєстру дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, реєстру декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці та реєстру гірничих відводів та на виконання підпункту 2 пункту 4 розділ XII “Прикінцеві та перехідні положення» Закону України “Про публічні електронні реєстри”.

Пропозиції та зауваження до законопроекту приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою: 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14, Державна служба України з питань праці, e-mail: dsp@dsp.gov.ua, (044) 248-74-57.

Законопроект оприлюднений шляхом розміщення на офіційному вебсайті Держпраці www.dsp.gov.ua (розділ “Діяльність” → підрозділ “Регуляторна діяльність”).

Проект закону

Поясювальна_записка

Порівняльна_таблиця