gov.ua Державні сайти України
Пошук

Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області розпочинає співпрацю із Громадськими радами

21 липня 2015

 ob`edn.gromad29_04_2015У Головному управлінні Держпраці у Дніпропетровській області відбулось засідання Громадської ради суб`єктів господарювання області, які здійснюють навчання з питань охорони праці. Основна мета ради – методична та координаційна робота з поточних питань діяльності навчально-курсових закладів, що здійснюють навчання з питань охорони праці, забезпечення участі представників громадськості в управлінні державними справами.

Серед основних питань учасники наради ухвалили співпрацю із новоутвореним Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області.

Також йшлося про результати роботи Громадської ради від початку року, вжиті заходи та поточні завдання.

Наприкінці зустрічі представники Головного управління Держпраці надали роз’яснення стосовно чинного законодавства, перегляду правил та інструкцій з охорони праці.

Найближчим часом фахівцями управління плануються зустрічі із представниками Громадських рад фахівців служб охорони праці підприємств металургійної та машинобудівної галузі Дніпропетровщини.

Довідка

Відповідно до Положення про роботу Громадська рада є постійно діючим колегіальним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, налагодження ефективної взаємодії зазначених   органів   із   громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики з питань охорони праці.