gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Головному управлінні Держпраці у Дніпропетровській області відкрито громадську консультацію

21 липня 2015

d65a0f57441c6182ce34e1aa19c9c37eЗ метою відкритості влади, надання вичерпних консультацій громадяна України щодо законності та відповідності їхнього робочого місця нормативам, передбаченим законодаством України в міському центрі надання адміністративних послуг у місті Павлограді відтепер можна отримати консультації та роз`яснення стосовно законодаства про працю та охорону праці. Відповіді на запитання та скарги громадян надаватимуть фахівці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, зокрема Павлоградського відділу нагляду у вугільній промисловості та відділу нагляду за дотриманням законодавства про працю.

Отримати консультації та роз`яснення з питань законодавства про працю та охорону праці можна у вівторок та четвер з 11.00 до 17.00 у центрі надання адміністративних послуг за адресою: м.Павлоград, вул. Шевченка, 132.

Найближчим часом планується організація роботи громадських приймалень у Дніпропетровську та Кривому Розі.

Довідка:

Як повідомлялось раніше, 13 травня 2015 року зареєстровано Головне управління Державної служби України з питань праці у Дніпропетровській області, яке утворене внаслідок злиття Територіального управління Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області, Криворізького гірничопромислового територіального управління Держгірпромнагляду, Павлоградської державної гірничо-технічної інспекції, яка раніше підпорядковувалась теруправлінню Держгірпромнагляду у Донецькій області, та Територіальної державної інспекції з питань праці у Дніпропетровській області. Керівником нової установи призначений Іванко Віктор Леонідович.