gov.ua Державні сайти України
Пошук

Чорноморський ЕТЦ спонсорував тайбоксерів і кікбоксерів у Міжнародному турнірі «Кубок Чорного моря»

27 вересня 2016

Image-1У м. Одесі відбувся  Міжнародний турнір «Кубок Чорного моря». У ньому брали участь та стали переможцями молоді тайбоксери і кікбоксери Одеси –  спортсмени Української Федерації тайського боксу і кікбоксінгу «МУЕЙ-ТАЙ». Напередодні колектив Чорноморського експертно-технічного центру надав їм спонсорську допомогу.

«Молодь — це наше майбутнє, наша зміна, тому нам небайдуже, чим вона захоплюються, чи є у молодих спортсменів можливість розвиватися. Коли до нас звернулись хлопці, навіть не виникло сумнівів у тому, щоб проспонсорувати їхню участь у Міжнародному турнірі. Ми обговорили це з колективом і вирішили нині  допомогти їм, а вже наступного року –  будемо раді й іншим зверненням до нас», — розповідає директор ДП «Чорноморський експертно-технічний центр» Микола Калайда.

Image-1(1)Фахівці ЕТЦ зазначили, що ніколи не стоять осторонь важливих для міста та й держави подій, і надалі планують допомагати, та, за потребою, спонсорувати талановиту молодь.

«Якщо побачимо, що діти справді хочуть розвиватися, ми зробимо все можливе, щоб їх підтримати, допомогти знайти  свій шлях не лише у великому спорті, а й у житті, вибравши цікаву  професію, яка принесе і радість людині, і користь державі», — доповнив директор ДП «Чорноморський експертно-технічний центр» Микола Калайда.