gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту наказу Міністерства економіки України “Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я працівників, які потенційно зазнають ризику у вибухонебезпечних середовищах”

09 листопада 2022

Проект наказу Міністерства економіки України “Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я працівників, які потенційно зазнають ризику у вибухонебезпечних середовищах” (далі – проект акта) розроблено з метою імплементації положень Директиви 1999/92/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 16.12.1999 року про мінімальні вимоги до поліпшення безпеки та захисту здоров’я працівників, що піддаються потенційній небезпеці у вибухонебезпечних середовищах (п’ятнадцята окрема Директива відповідно до частини 1 статті 16 Директиви 89/391/ЄЕС).

Пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 279-05-52.

Проєкт акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”, також розділ „Громадянам” → підрозділ „Консультації з громадськістю”).

Проєкт наказу

Пояснювальна записка

АРВ

Мінімальні вимоги

Додаток