gov.ua Державні сайти України
Пошук

На заході у МКП “Хмельницькводоканал” обговорили дотримання вимог безпеки

16 липня 2015

RSCN6927Управління Держпраці у Хмельницькій області взяло участь у проведенні Дня охорони праці в МКП «Хмельницькводоканал».

Під час заходу обговорили питання недопущення виконання робіт працівниками у замкнених просторах (люках, лазах, колодязях) без відповідних інструктажів, нарядів-допусків, засобів індивідуального захисту, адже порушення даних вимог є основною причинною випадків отруєння працівників. Також було наголошено на дотриманні вимог безпеки під час проведення газонебезпечних робіт, які виконуються в загазованому середовищі або за яких можливе витікання газу. По завершенню присутніх ознайомили з новою редакцією Правил безпеки систем газопостачання.

 У рамках проведення заходу заслухано директора “Хмельницькводоканалу” стосовно реалізації заходів з охорони праці у першому півріччі (на виконання рішення березневого засідання), що дало змогу підприємству прийняти міри по значному поліпшенню побутових умов, заміни технологічного обладнання та автоматизації виробничих процесів. Також у повній мірі забезпечити працівників засобами індивідуального захисту, наглядовою агітацією, провести відповідне навчання з питань охорони праці.RSCN6930