gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Миколаєві керівництво міської лікарні попереджено про необхідність дотримання проєктної документації при введенні в експлуатацію нової кисневої підстанції

17 січня 2022

Фахівці Управління Держпраці в рамках інформаційно-роз’яснювальних заходів щодо мінімізації виробничих ризиків та недопущення виробничого травматизму долучилися до обговорення питань, які стосуються робочих моментів, пов’язаних з монтажем та прийняттям  в експлуатацію у Міській лікарні №5 м.Миколаєва нової кисневої станції.

Під час заходу увагу заступника головного лікаря та інженера з охорони праці зосереджено на забезпечення контролю виконання комплексу будівельно-монтажних робіт та введення в експлуатацію нового обладнання станції розділу повітря контейнерного типу з кисневим генератором. Окремо вказано на важливість неухильного дотримання умов проєктної документації.

Учасники обговорили обставини, за яких експлуатація кисневих балонів, установок, систем трубопроводів у лікарні може нести загрозу для життя та здоров’я працівників та пацієнтів.

Посадовці Управління Держпраці навели перелік документів, ведення яких передбачає чинне законодавство для забезпечення належної та безпечної експлуатації кисневого обладнання.