gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Хмельниччині відбувся регіональний навчальний тренінг з питань охорони праці в галузі лісового господарства

16 липня 2021

На Хмельниччині 14-15 липня відбувся масштабний регіональний навчальний тренінг «Основи та практика керування ризиками небезпек, формування ризикоорієнтованого мислення працівників підприємств-підрядників у лісовій галузі». Фахівці Управління Держпраці у Хмельницькій області взяли участь у проведеному заході. Тренінг організований журналом «Охорона праці» спільно з Держлісагентством України.

Участь у тренінгу взяли головні інженери й інженери з охорони праці підприємств Хмельницького і  Вінницького обласних управлінь лісового та мисливського господарства, а також приватні підприємці, які надають послуги пов’язані з лісовим господарством.

Одним із головних напрямів, який підлягав детальному розгляду під час тренінгу є Концепція реформування системи управління охороною праці в Україні та план заходів із її реалізації.

Спікери тренінгу розкрили надважливі питання безпеки праці в галузі лісового господарства.


Під час виступу
 посадовці Управління Держпраці донесли присутнім основні завдання Управління стосовно охорони праці, зокрема у галузі лісового господарства. Здійснили аналіз травматизму в регіоні у зазначеній галузі та виокремили основні причини травмувань працівників під час роботи.

В ході заходу учасники мали змогу опанувати практичні навики на здійснити обмін досвідом із колегами та партнерами.

За результатами проведеного заходу учасники отримали відповідний багаж знань, досвід та сертифікати, що підтверджують участь.