gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Хмельниччині триває планова перевірка АТ «Подільський цемент»

10 червня 2021

Під головуванням начальника Управління Держпраці у Хмельницькій області Олександра Малюзіна та за участі керівників структурних підрозділів Управління, відповідно до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік, продовжується планова перевірка Акціонерного товариства «Подільський цемент».

АТ «Подільський цемент» перевіряється на предмет дотримання законодавства та нормативно-правових актів з охорони праці, в тому числі експертизи умов праці, атестації робочих місць та промислової безпеки.

Особлива увага інспекторів приділяється дотриманню правил безпеки при виконанні робіт на висоті, вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою навантажувачів та підіймальних пристроїв, при роботі з обладнанням, що працює під тиском.

Також перевіряється безпечна експлуатація виробничого, технологічного обладнання, устаткування, організація робіт з технічного обслуговування і ремонту обладнання, що використовується на підприємстві.

Крім того, в ході планової перевірки звертається увага на дотримання вимог охорони праці при виконанні робіт та експлуатації електроустановок напругою понад 1000 В, експлуатації газопроводів, водопровідно-каналізаційних мереж (водопровідно-насосної станції, каналізаційної насосної станції, очисні споруди), складу паливо мастильних матеріалів, зберігання кисневих, вуглекислотних балонів  та балонів з горючими газами.

Перевіркою охоплено всі виробничі об`єкти (структурні підрозділи, служби, цехи, дільниці, кар’єри тощо)  АТ «Подільський цемент».