gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Кривому Розі нагадали про вимоги безпеки газонебезпечних робіт у колодязях

10 липня 2015

tipichnye-narusheniya-pravil-tekhniki-bezopasnosti-pri-ehkspluatacii-sistem-vodosnabzheniya-i-vodootvedeniya-naselennykh-mest-4-560x3157 липня у Криворізькому Управлінні Держпраці відбулась нарада щодо безпечного проведення газонебезпечних робіт в період високої температури повітря на об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства.

Участь у нараді взяли фахівці Криворізького управління і Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області та технічні керівники і керівники служб охорони праці підприємств водопровідно-каналізаційного господарства. Підприємства, які обслуговують весь Криворізький регіон: КП «Кривбасводоканал», ДПП «Кривбаспромводопостачання», КП «Жовтоводський водоканал» ДОР, КП «Зеленодольський міський водоканал», «Радушанське ЖЕП» та «Нивотрудівське ЖЕП».

Головні акценти зустрічі були поставлені на обов’язковому дотриманні вимог безпеки при проведенні газонебезпечних робіт у колодязях та замкненому просторі на об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства в період високої температури повітря.

 За підсумками наради обумовили обмеження в проведенні планових робіт при високих температурах повітря, а за необхідності невідкладних ремонтних робіт планувати їх в першій половині дня під наглядом інженерно-технічних працівників. Також важливим питанням у нараді було питання організації позапланової перевірки знань працівникам, які виконують та організовують газонебезпечні роботи.