gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: посилено співпрацю з відділенням Національної служби посередництва і примирення

12 березня 2021

В приміщенні Управління Держпраці у Хмельницькій області відбулося підписання угоди про співпрацю між Управлінням Держпраці та відділенням Національної служби посередництва і примирення у Хмельницькій області. Участь у підписанні угоди взяли т.в.о. начальника Управління Держпраці Олександр Малюзін та начальник відділення Національної служби посередництва і примирення Сніжана Паюк.

Метою підписання Угоди є взаємодія сторін, у межах компетенції, спрямована на реалізацію спільних заходів щодо поліпшення стану соціально-трудових відносин, запобігання порушень прав та гарантій найманих працівників, виникненню трудових спорів, сприяння їх своєчасному вирішенню у правовому руслі.

Задля реалізації мети Угодою передбачено проведення спільних заходів, робочих зустрічей, «круглих столів», семінарів із залученням соціальних партнерів стосовно реалізації державної політики у сфері трудових відносин.

Сторони домовилися про майбутні шляхи взаємодії та співпраці з метою розвитку та удосконалення соціального діалогу з питань трудових відносин, додержання законодавства про працю та охорону праці.