gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: Управлінням Держпраці налагоджено співпрацю із територіальними відділами ДВС

17 лютого 2021

За ініціативою Управління Держпраці у Хмельницькій області та з метою своєчасного надходження до державного бюджету коштів від сплати фінансових санкцій відбулася робоча зустріч з начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Хмельницькій області Михайлом Бабиним.

Участь у зустрічі взяли: т.в.о. начальника Управління Держпраці Олександр Малюзін, завідувач сектору юридичного забезпечення Алла Чорна, заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю Ольга Беренда.

Метою зустрічі є визначення основних напрямів співпраці між державними органами, процедури проведення звірки виконавчих документів.

Під час зустрічі обговорено питання, що Управління Держпраці як стягувач зобов’язане в найкоротші строки направляти в територіальні відділи ДВС документи щодо прийнятих судами рішень стосовно постанов, що перебувають на виконанні. Це дасть можливість своєчасно, як зупиняти виконавчі провадження, при забезпеченні судом позову боржника, так і в найкоротші терміни вчиняти всі виконавчі дії у разі відмови судом у задоволенні позовів боржників.

Сторони домовилися про шляхи підвищення ефективності співпраці окремих територіальних відділів державної виконавчої служби з Управлінням Держпраці у Хмельницькій області.