gov.ua Державні сайти України
Пошук

Херсонщина: під час семінару представникам сфери транспорту та кур‘єрської діяльності акцентовано на перевагах офіційного працевлаштування

05 листопада 2020

05 листопада 2020 року за участі представників ГУ Держпраці у Херсонській області та Каховського міськрайонного центру зайнятості відбувся семінар з питань детінізації зайнятості населення у сфері транспорту та кур’єрської діяльності.

На захід були запрошені керівники підприємств, підприємці, головні бухгалтери та робітники, які здійснюють діяльність в вищевказаних галузях.

Посадовці ГУ Держпраці наголосили на неприпустимості допуску до роботи без оформлення трудових відносин. Підкреслили, що офіційна зайнятість дає змогу працівнику заробити страховий стаж та заздалегідь подбати про пенсію.

Задекларована праця є гарантією соціального захисту працівника, кадрової стабільності та налагодженої роботи усіх учасників трудового процесу. Водночас, для роботодавця – це  позитивний імідж, репутація надійного партнера, що є запорукою процвітання бізнесу та примноження прибутків.