gov.ua Державні сайти України
Пошук

Полтавщина: посадовці Управління Держпраці відвідали наймасштабніший Форум нафтогазової промисловості

09 вересня 2020

До Полтави на VI Міжнародний галузевий форум приїхали представники українських видобувних, бурових і сервісних компаній, Міністерства енергетики України, Полтавської ОДА, компанії «Сіменс Україна», Асоціації газовидобувних компаній України, Асоціації «Нафта і газ України» та Спілки буровиків України.

На запрошення організаторів у проведенні форума взяли участь посадові особи Управління Держпраці у Полтавській області: начальник Управління Сергій Щербак, перший заступник начальника Управління Олександр Масленко та начальник відділу гірничого нагляду Максим Бандура.

Учасники Форуму, який цього року присвячений темі «Видобуток. Інтенсифікація. Капітальний ремонт свердловин», зібрались, щоб обмінятись досвідом та ознайомитись з результатами ефективного виконання робіт із реалізації проектів зі збільшення або збереження рівня видобутку вуглеводнів передовими видобувними компаніями, з сучасним обладнанням та інструментами.

Програма дводенного заходу акцентована на підвищення ефективності видобутку вуглеводнів і на сучасних технологіях капітального ремонту та інтенсифікації припливу в нафтових і газових свердловинах. Ключові питання – умови ефективності використання колтюбінгових технологій під час проведення робіт із капітального ремонту свердловин, можливості використання досвіду з відновлення видобутку вуглеводнів у свердловинах «старого фонду» шляхом буріння бічних стовбурів, комплексна система управління хімізацією родовища, переваги розробки нафтогазових родовищ із кущових майданчиків.

У програмі форуму: доповіді від професіоналів галузі, виставка сучасного обладнання і техніки, засідання Асоціації “Нафта і газ України” та Спілки буровиків України, галузевий рейтинг Ньюфолк НКЦ.