gov.ua Державні сайти України
Пошук

Луганщина: керівник ГУ Держпраці взяв участь у засіданні регіональної комісії ТЕБ і НС

25 травня 2020

23 травня у приміщенні Луганської обласної державної адміністрації – Луганської обласної військово-цивільної адміністрації під головуванням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая, за участі т.в.о. начальника, заступника начальника ГУ Держпраці у Луганській області Дениса Рисухіна відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

У ході засідання члени комісії обговорили питання про заходи із протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапи послаблення протиепідемічних заходів на території Луганської області.

За результатами розгляду зазначених питань члени комісії дійшли висновку, що регіон готовий до послаблення карантинних заходів в рамках постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів». Відповідне рішення було одностайно ухвалено.