gov.ua Державні сайти України
Пошук

Полтавщина працює над недопущенням виробничого травматизму

14 лютого 2020

Представники Управління Держпраці у Полтавській області разом з представниками Кременчуцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області провели семінар-нараду з посадовими особами ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Володимир Беспалов, головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Ігор Болук та головний державний інспектор сектору розслідування, аналізу та обліку аварій виробничого травматизму Вікторія Невмержицька зосередили працівників на безпечному виконанні робіт підвищеної небезпеки та при експлуатації технологічних та автомобільних транспортних засобів.

З присутніми обговорили зростання виробничого травматизму на ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» у минулому році в тому числі із смертельним наслідком. Окремо опрацювали випадки виробничого травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод на дорогах та автошляхах загального користування. Особливу увагу приділили недопущенню прихованих нещасних випадків на підприємстві, ретельному вивченню зібраних матеріалів перед використанням їх в складанні відповідних актів та на наданні потерпілими особами правдивої інформації при оформленні листків непрацездатності в лікувальних закладах міста.

На завершення семінару учасники вирішили зосередитись у подальшій роботі на посиленні контролю за використанням та технічним станом транспортних засобів, на якісному проведенні передрейсових та періодичних медичних оглядів водіїв, а також на  недопущенні використання особистих транспортних засобів в цілях підприємства.