gov.ua Державні сайти України
Пошук

В ефірі UA: Українське радіо Лтава про детінізацію зайнятості на Полтавщині

05 лютого 2020

Начальник Управління Держпраці у Полтавській області Сергій Щербак став гостем програми «Ваш ранок» в ефірі UA: Українське радіо Лтава.

Слухачі прямого ефіру дізнались про показові підсумки першого етапу інформаційно-роз’яснювальної кампанії для суб’єктів господарювання, який завершився 31 січня. Адже, в результаті активної двотижневої роботи  інспекторам вдалося залучити до співпраці майже 9 тис суб’єктів господарювання Полтавщини.

Під час передачі обговорили переваги офіційного працевлаштування як для роботодавця, так і для працівників, відзначили негативні наслідки, до яких  призводить залучення працівників на роботу без укладання трудового договору та озвучили заходи, які проводяться у напрямі  викорінення незадекларованої праці. Крім того, Сергій Щербак ознайомив слухачів програми зі змінами розміру відповідальності за порушення законодавства про працю, які вступили в дію 2 лютого поточного року.

У прямому ефірі начальник Управління Держпраці у Полтавській області відповідав на запитання не лише журналістів, а й слухачів, котрі скористались можливістю отримати кваліфіковану відповідь спеціаліста у прямому ефірі.

Почути запис програми можна за посиланням https://www.mixcloud.com/radioltava/ваш-ранок-4-лютого/