gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Львівщині триває інформаційна кампанія щодо переваг детінізації зайнятості

13 листопада 2019

У рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо найбільш ефективних способів дотримання вимог законодавства про працю, фахівці Держпраці цього тижня спілкувались із громадянами міста Червоноград. Зокрема, інспектори праці завітали на місцевий ринок.

Слід відзначити, як працівники, так і роботодавці були зацікавлені в підвищенні рівня знань про свої трудові права та обов’язки тому активно брали участь в обговоренні найбільш важливих питань.  Інспектори праці акцентували увагу на практичних аспектах офіційного працевлаштування та важливості детінізації заробітних плат.

Разом з тим, були і такі особи, які тікали від інспекторів, залишаючи свої робочі місця. «Напевно поспішали офіційно працевлаштуватись», – припускають інспектори та запевняють, що неодмінно відвідають цих підприємців, утім уже з інспекційною, а не інформаційною метою.

Загалом в рамках інформаційної кампанії фахівці Держпраці відвідали понад 60 субєктів господарювання міста Червоноград.

Проведення заходів, які сприяють підвищенню рівня правової свідомості громадян, зокрема, роботодавців та працівників, щодо їх трудових прав і обов’язків є невід’ємною складовою діяльності Головного управління Держпраці у Львівській області. Тому, усіх, хто з тих чи інших причин не зміг отримати консультації інспекторів праці щодо вимог чинного трудового законодавства у ході превентивних заходів, запрошуємо звернутись у громадську приймальню Головного управління Держпраці у Львівській області  за адресою м. Львів, вул. Валова, 31 або за телефонувати за номером (032) 235-48-42.