gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Одещині відбулося урочисте відзначення Дня працівника соціальної сфери

01 листопада 2019

В Літературному музеї м. Одеси відбулося урочисте відзначення Дня працівника соціальної сфери, в якому взяли участь понад три десятки людей, які щодня спілкуються з дітьми, пенсіонерами та людьми з інвалідністю. У заході також взяли участь фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області.

— Вдячний усім працівникам соціальної сфери за вашу любов до людей, за увагу до їх проблем. Ви творите добрі справи не лише із службових повноважень, а й за покликом душі. Ви щоденно допомагаєте сотням жителів нашої області, є для них підтримкою та опорою, — такими словами захід відкрив заступник голови ОДА Віталій Свічинський.

Він вручив працівникам соціальної сфери почесні грамоти від імені голови обласної державної адміністрації Максима Куцого.

Також в урочистому зібранні з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери взяв участь перший заступник голови обласної ради Вадим Шкарівський.

У своїй промові він зазначив: «Робота, якій ви віддаєте всі свої сили, вимагає сумлінного ставлення до справи, величезного терпіння і вміння співпереживати. Саме ваші участь і підтримка рятують людей похилого віку, громадян з обмеженими можливостями та тих, які потрапили в скрутну ситуацію від самотності, надають сили для подолання складних життєвих ситуацій».

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у вирішення питань, покладених на органи соціального захисту населення, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Почесними грамотами були нагороджені працівники Одеси та області. Серед них — фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області:  начальник Управління з питань праці Головного управління Наталія Козирєва, заступник начальника Управління з питань праці Руслан Павловський, начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Владислав Трофімов, головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Світлана Карманова.

Після урочистостей для працівників соціальної сфери відбувся святковий концерт.

Вітаємо наших колег з почесною нагородою!

Довідково:  свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про день працівника соціальної сфери» № 374/99 від 13. 04.1999 — із відзначенням у першу неділю листопада.