gov.ua Державні сайти України
Пошук

Одещина: вітаємо Юрія Миронюка з врученням Подяки Міністерства соціальної політики України

09 серпня 2019

За Наказом № 64 КС від 25.07.2019  Міністерства соціальної політики України начальнику Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці в Одеській області Юрію Миколайовичу Миронюку було винесено та вручено Подяку Міністерства соціальної політики України за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сферах промислової безпеки та охорони праці.

Юрій Миколайович працює в системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони праці та промислової безпеки, більш як 20 років. Свій трудовий шлях у системі державного нагляду  пройшов від державного інспектора з охорони праці до начальника управління нагляду в промисловості в на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці в Одеській області.

Юрієм Миронюком постійно проводиться робота з профілактики організації безпечних умов праці на підприємствах області, складаються плани дій, сконцентрованих на превентивні заходи щодо створення безпечних умов праці  і тим самим збереження життя і здоров’я людей. Так, Управлінням нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління протягом 6 місяців 2019 року було проведено більш як 500 превентивних заходів з профілактики виробничого травматизму та зменшення кількості випадків травмування працівників під час виконання робіт на висоті, що дало можливість запобігти зростанню травматизму. За перше півріччя 2019 року вдалося зменшити травматизм в галузях транспорту та соціально-культурної сфери.

Юрій Миколайович активно працює над впровадженням реформ і прозорості державного нагляду та контролю в рамках повноважень Головного управління. Зокрема, Державна регуляторна служба України спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за підтримки Офісу ефективного регулювання (BRDO) запустила в Україні пілотний модуль планування заходів державного нагляду (контролю) ІАС ДНК, над впровадженням якого працював і Ю. М. Миронюк, надаючи вагомі пропозиції щодо вдосконалення пілотного модуля.

Юрій Миколайович, як керівник самостійного підрозділу Головного управління Держпраці в Одеській області, знаючи проблеми охорони праці, як то кажуть, «з азів», завжди може вірно оцінити будь-яку ситуацію і прийняти правильне, з точки зору законодавства, рішення.

В колективі його знають і поважають за високий професіоналізм,  людяність і порядність, а також за те, що завжди у його діяльності на першому плані була і є турбота про людину, умови її праці, збереження життя і здоров’я.