gov.ua Державні сайти України
Пошук

Луганщина: з фахівцями обласного наркологічного диспансеру обговорено питання проведення медичних оглядів працівників певних категорій

09 серпня 2019

Головним державним інспектором відділу державного нагляду в сфері гігієни праці управління з питань праці ГУ Держпраці у Луганській області (далі – Головне управління) проведено семінар для фахівців Луганського обласного наркологічного диспансеру.

Темою заходу було «Питання про порядок  проведення медичних оглядів працівників певних категорій, згідно наказу Міністерства охорони здоров’я від 21.05.2007 № 246 «Порядок  проведення медичних оглядів працівників певних категорій». Під час семінару головний державний інспектор надала низку роз’яснень учасникам заходу щодо підготовки документів для проведення медичних оглядів працівників. Зокрема, було роз’яснено, які саме потрібні документи для проведення медичних оглядів та порядок їх подачі до Головного управління. Також були обговорені питання проведення лабораторних досліджень робочих місць з метою підтвердження наявності шкідливих умов праці.

Завдяки проведенню цього заходу фахівці наркологічного диспансеру мали змогу отримати компетентні та вичерпні відповіді на питання щодо проведення медичних оглядів працівників певних категорій. Активна робота з проведення подібних заходів з працівниками підприємств та установ області триває.