gov.ua Державні сайти України
Пошук

Безробітним громадянам Мелітополя розповіли про переваги легального працевлаштування

03 червня 2019

У приміщенні Мелітопольського центру зайнятості відбувся семінар для безробітної категорії населення на тему легальної зайнятості та захисту трудових прав працівників, участь у якому взяли фахівці Головного управління Держпраці у Запорізькій області.

Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Галина Карпова розповіла учасникам зустрічі про порядок оформлення трудових відносин згідно з вимогами діючого законодавства про працю та особливості оформлення неповнолітніх працівників.

Ірина Прозоря – головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів розповіла про наслідки для працівників при згоді роботи без належного оформлення.

Учасникам семінару надано інформацію про повноваження спеціалістів Головного управління Держпраці при здійсненні захисту трудових прав працівників, нагадано адреси та контактні телефони для звернення громадян у разі порушення їх трудових прав.