gov.ua Державні сайти України
Пошук

Львівщина: нова концепція реформування системи охорони праці, що впроваджена цьогоріч на ДП «НЕК «Укренерго»

25 квітня 2019

В межах відзначення Всесвітнього Дня охорони праці на виробничій базі Львівського РЕЦ Західної ЕС відбувся круглий стіл. Ключовим питанням під час якого було впровадження у 2019 році на ДП «НЕК «Укренерго» основних вимог «Концепції реформування системи управління охороною праці в Україні».

Окрім цього, йшлося про привернення уваги роботодавця і працівників до питання створення належних умов праці, сприяння впровадженню на ДП «НЕК «Укренерго» сучасних методів управління охороною праці.

Під час зустрічі представники Західної ЕС ДП «НЕК «Укренерго» поділились напрацюваннями зі стандарту ISO 45001. Зокрема показали в роботі програмний комплекс «Наряд-допуск» та продемонстрували придбані сучасні засоби індивідуального захисту.

У свою чергу,  начальник відділу охорони праці та пожежної безпеки у Західному регіоні ДП «НЕК «Укренерго» Сергій Голубов зазначив, що з метою формування культури профілактики нещасних випадків і професійних захворювань департамент охорони праці та пожежної безпеки проводить відповідну роботу з підвищення обізнаності та інформування працівників ДП «НЕК «Укренерго» про безпеку та гігієну праці.

«В нашій компанії на корпоративному порталі виділяється інформаційний ресурс для забезпечення обізнаності працівників у сфері безпеки та гігієни праці, що дає змогу застосовувати всі інструменти для запровадження безпечної праці»,- резюмував він.