gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Волині визначено переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

21 лютого 2019

На Волині відбулося засідання організаційного комітету щодо підведення підсумків конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Цього року до Управління Держпраці у Волинській області надійшло  226 робіт, кожна з яких вражає авторським стилем та баченням дитиною зовсім «недитячих» питань охорони праці. Діти використовували для виконання своїх робіт олівці, олійні та акварельні фарби, гуаш.

Під час відбору журі враховувало відповідність малюнків тематиці конкурсу, їх самостійність та оригінальність, дотримання технічних вимог у процесі виконання художніх робіт.

Перші місця посіли Нумержицька Анджеліна, «Дотримуйтеся правил безпеки» (І вікова категорія), Нумержицька Анджеліна Вікторівна, «Дотримуйтеся правил безпеки» (ІІ категорія), Савонік Назар Сергійович, «Бережіть життя» (ІІІ).

Кращі малюнки незабаром можна буде побачити на виставці у фойє Управління Держпраці у Волинській області, за адресою м.Луцьк, вул.Кравчука, 22-В.

Роботи, що посіли призові місця візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу, який пройде у Києві в квітні 2019 року.

Переможців регіонального туру буде нагороджено грамотами та подарунками, про дату нагородження повідомимо пізніше на сайті Управління та на сторінці Управління у соціальній мережі Facebook. Також з кожним з переможців зв’яжемося попередньо.