gov.ua Державні сайти України
Пошук

Вихованці дитячого навчального закладу «Калинка» у Луцьку ознайомилися з можливими ризиками різних професій

20 квітня 2018

19 квітня в рамках підготовки до проведення Всесвітнього Дня охорони праці посадові особи Управління Держпраці у Волинській області спільно зі спеціалістами ДП «Волинський експертно-технічний центр Держпраці» провели заняття для вихованців дитячого навчального закладу № 36 «Калинка» у Луцьку.

«Моя майбутня професія повинна бути безпечною» – тема заняття, що має на меті виховання культури праці з дитячих років, тим паче, що цього року Всесвітній день охорони праці проходить під девізом «Захищене і здорове покоління».

Від Управління Держпраці у Волинській області у заході взяв участь заступник начальника  – голова організаційного комітету з проведення Дня охорони праці в області Ігор Кузьмінський, від Волинського ЕТЦ – спеціаліст Лариса Павловська.

 

Діти двох старших груп мали змогу ознайомитися з імовірними професійними ризиками та небезпеками, з якими можуть стикатися у майбутній професійній діяльності.

У формі загадок, приказок та віршів вихованці садочка визначили небезпечні фактори таких професій, як будівельник, перукар, кухар, водій, пожежник тощо.