gov.ua Державні сайти України
Пошук

Розпочато спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком на підприємстві гірничорудної і нерудної галузі м. Кривий Ріг

05 березня 2018

Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області розпочало спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, який стався 03 березня 2018 року з монтажником сталевих та залізобетонних конструкцій 1992 року народження на підприємстві гірничорудної і нерудної галузі м. Кривий Ріг Дніпропетровської області.

За оперативною інформацією, 03.03.2018  в першому корпусі конвертерного цеху відбулося обрушення покрівлі та металоконструкцій.  У результаті обрушення постраждалий отримав тілесні ушкодження не сумісні із життям.

Остаточні обставини та причини випадку з’ясовуються відповідно до “Порядку проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві».

Держпраці продовжує нагадувати керівникам та працівникам підприємств усіх форм власності про необхідність неухильного виконання правил з охорони праці, які забезпечують збереження життя і здоров’я в процесі виробничої діяльності.