gov.ua Державні сайти України
Пошук

Управління Держпраці у Рівненській області та телерадіокомпанія «Ритм» реалізують спільний проект «Радіошкола трудового права»

03 березня 2018

Управління Держпраці у Рівненській області та телерадіокомпанія «Ритм» реалізують спільний проект «Радіошкола трудового права». Це інформаційно-просвітницький проект, який створено для поширення знань про правові норми та гарантії у сфері праці. Адже ситуація на ринку праці показує, що ні роботодавці, ні працівники не знають повною мірою свої права.

Впродовж тижня гостями ефіру радіо Ритм ФМ були фахівці Управління.

Кожен радіоурок мав свої теми: зміни у трудовому законодавстві, стаж та доплати за шкідливу роботу, правильне оформлення трудових відносин, різниця між цивільно-правовими угодами та трудовими договорами; гарантії військовослужбовцям та мобілізованим, особливості роботи молоді та неповнолітніх, праця осіб із інвалідністю.

У форматі запитання –відповідь  працювали фахівці Управління Держпраці: Наталія Карп’юк, Юрій Морозюк, Людмила Поліщук, Петро Горошко, Олександр Біловол, Юрій Савчук.

Школа трудового права завершилася підсумковою телевізійною програмою за участі заступника начальника Управління Наталії Карп’юк та заступника директора Рівненського регіонального центру зайнятості Тетяною Новорок.