gov.ua Державні сайти України
Пошук

Євроінтеграція України в системі охорони праці та діючого законодавства. Перспективи та співпраця

25 травня 2015

Двадцять другого травня в Кабінеті міністрів України відбувся брифінг національного координатора МОП (Міжнародної організації праці) Сергія Савчука спільно із Головою Держпраці Романом Чернегою та заступником Голови Федерації профспілок України Сергієм Українцем щодо підсумків 3-денного міжнародного семінару, присвяченого аналізу Положення Держпраці на відповідність міжнародним стандартам.

 «Ми рухаємось у напрямку реформування служби праці до європейських і міжнародних трудових норм та маємо міжнародні зобов’язання у відповідності до ряду конвенцій. На сьогодні у нас є розуміння структури, організаційної вертикалі центрального апарату та територіальних управлінь. Є потреба у кваліфікованих кадрах та у мотивації їх зі сторони держави, та я переконаний, що ми рухаємося у вірному напрямку», – наголосив Роман Чернега.

«Ми обговорили реальні проблеми та намітили дорожню карту подальших дій, у якому напрямку потрібно рухатися далі, у відповідності до європейських і міжнародних норм», – додав Сергій Савчук.

Довідка:

19-21 травня у готелі «Україна» пройшов семінар «Організація діяльності Державної служби України з питань праці», організований Міжнародною організацією праці спільно із Державною службою України з питань праці, із залученням міжнародних фахівців.