gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо створення належних, безпечних і здорових умов праці”

25 травня 2017

Проект Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо створення належних, безпечних і здорових умов праці” розроблений Державною службою України з питань праці на виконання пункту 5 Протоколу № 2 засідання Урядової комісії з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, що сталася 02 березня 2017 року у с. Глухів Сокальського району Львівської області на відокремленому підрозділі „Шахта „Степова” Державного підприємства „Львіввугілля”, та з метою відновлення повноцінного державного гірничого нагляду, державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість населення, охорону праці, гігієну праці відповідно до вимог Конвенції Міжнародної організації праці.

Пропозиції та зауваження до зазначеного законопроекту приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: kushchenko@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 289-71-49.

Законопроект оприлюднений шляхом розміщення на офіційному сайті Держпраці: www.dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”).

Проект закону

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу