gov.ua Державні сайти України
Пошук

Держпраці провела відкритий конкурсний відбір на посаду керівників експертно-технічних-центрів

06 серпня 2015

фото 15 серпня Державна служба України з питань праці провела конкурс на заміщення вакантних посад директорів експертно-технічних центрів Держпраці.

Конкурсна комісія у складі заступника керівника Держпраці та фахівців за напрямками заслухала кандидатів на посади керівників державних підприємств загальною кількістю 52 особи, з яких на одне місце в середньому припадає від 2 до 6 кандидатів.

Основні вимоги для участі в конкурсі: громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за відповідним напрямком, досвід роботи за фахом не менше 5 років, на керівних посадах – 3 роки.

Конкурсна комісія провела відбір відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №777 від 3 вересня 2008 року «Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки».

Оголошення результатів конкурсного відбору відбудеться у п’ятницю 7 серпня о 11:00 за адресою:
м. Київ, вул. Десятинна, 14, телефон для довідок (044) 289-03-32.

 

Довідка:

Основною метою діяльності експертно-технічних центрів Держпраці є забезпечення науково-технічної підтримки державного нагляду у сфері охорони праці, гігієни праці, промислової безпеки та дотримання законодавства про працю, а також проведення експертної оцінки стану безпеки промислового виробництва, технологій та об’єктів підвищеної безпеки.

 

 .фото 5