gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Чернігівщині завершився регіональний тур конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

23 лютого 2017

dsc09768На Чернігівщині завершився відбірковий регіональний тур VI Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проводився з жовтня 2016 року. До організаційного комітету конкурсу надійшло понад 300 робіт учнів середніх загальноосвітніх шкіл, вихованців та слухачів позашкільних навчальних закладів Чернігівської області віком від 6 до 18 років.

До складу журі увійшли посадові особи Управління Держпраці в Чернігівській області, Чернігівського експертно-технічного центру Держпраці, представники навчально-методичного центру професійно-технічної освіти, управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Федерації профспілкових організацій, викладачі культурно-мистецьких закладів.

dsc09789За словами членів журі, цього року кількість поданих на конкурс робіт збільшилася, що свідчить про зацікавленість дітей темою охорони праці. Також, порівнюючи нинішні роботи із минулорічними, журі відзначило відчутний прогрес у виконанні малюнків, їх високий художній рівень, розмаїття сюжетів.

Визначено переможців у трьох вікових групах. Творчі роботи, які посіли перші місця, надсилатимуться до редакції журналу «Охорона праці» для участі у фіналі конкурсу.

Подані для участі у конкурсі роботи демонструються у приміщенні Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва з 20 по 26 лютого.