gov.ua Державні сайти України
Пошук

Волинь: триває співпраця з роботодавцями та працівниками закладів громадського харчування

07 липня 2020

Начальник відділу з питань експертизи умов праці Управління Держпраці у Волинській області Валентина Воробей провела превентивний захід у закладі, який організовує харчування на проспекті Грушевського у м. Луцьку.

На відкритому майданчику закладу говорили про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Нагадали, що роботодавець повинен укласти трудовий договір з працівником, видати наказ або розпорядження про прийняття на роботу та повідомити Державну податкову службу про прийняття працівника на роботу.

Також, враховуючи вимоги ПКМУ від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS- CoV-2, інспектор праці наголосила на дотриманні вимог адаптивної моделі карантину: застосування масок, проведення дезінфекції, дотримання соціальної дистанції.