У Рівному на підприємстві харчової галузі визначили механізми мінімізації ризиків
19 вересня 2022З технічною консультацією побували на одному з підприємств харчової галузі посадовці Управління Держпраці у Рівненській області. Начальник Управління Юрій Наконечний надав методичні рекомендації стосовно дотримання вимог безпеки праці в умовах воєнного часу.
Посадовець та керівництво підприємства проаналізували ідентифіковані ризики – як для робочої зони в цілому, так і для окремих робочих місць – та визначили заходи, спрямовані на усунення або зменшення ступеня ризику.
Безпосередньо на робочих місцях були обговорені питання вимог безпеки під час виконання робіт та експлуатації виробничого обладнання, водогрійних котлів, а також обладнання, що працює під тиском.
Більше рекомендацій стосовно безпеки праці – на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua