Працівникам підприємства харчової промисловості – про дотримання вимог безпеки під час експлуатації виробничого обладнання
17 липня 2025Головні державні інспектори відділу з питань безпеки праці центрального напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели інформаційно-роз’яснювальний захід в ТОВ «БОРИСПІЛЬСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ», яке спеціалізується на виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості.
Харчовиків проконсультували щодо дотримання вимог безпеки під час:
– експлуатації виробничого обладнання;
– експлуатації обладнання, що працює під тиском;
– технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання.
Проінформували щодо порядку проведення:
– розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві;
– навчання та перевірки знань з охорони праці;
– попередніх та періодичних медоглядів працівників.
Повідомили про негативні наслідки та ризики незадекларованої праці, а також про переваги офіційного працевлаштування.
Детальніше про можливості інформаційного порталу Держпраці: https://pratsia.in.ua
