Працівникам харчового підприємства на Черкащині наголошено на важливості профілактики виробничого травматизму
27 червня 2024Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели консультацію для працівників харчового підприємства, що виробляє молочні продукти у Черкасах.
З метою створення безпечних умов праці та недопущення нещасних випадків на роботі, інспектори рекомендували забезпечити неухильне дотримання вимог законодавства з охорони праці посадовими особами та працівниками.
Особливу увагу працівників зосереджено на:
- Проведенні спецнавчання та перевірки знань з охорони праці.
- Використанні засобів індивідуального захисту.
- Проведенні медичного огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах з небезпечними чи шкідливими умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі.
- Забезпеченні проведення інструктажів з охорони праці.
- Здійсненні контролю за безпечною експлуатацією обладнання.
Більше інформації про найпоширеніші питання з безпеки праці – на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua.