gov.ua Державні сайти України
Пошук

Працівникам підприємства харчової промисловості – про дотримання вимог безпеки під час експлуатації виробничого обладнання

17 липня 2025

Головні державні інспектори відділу з питань безпеки праці центрального  напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели інформаційно-роз’яснювальний захід в ТОВ «БОРИСПІЛЬСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ», яке спеціалізується на виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості.

Харчовиків проконсультували щодо дотримання вимог безпеки під час:

– експлуатації виробничого обладнання;

– експлуатації обладнання, що працює під тиском;

– технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання.

Проінформували щодо порядку проведення:

– розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві;

– навчання та перевірки знань з охорони праці;

– попередніх та періодичних медоглядів працівників.

Повідомили про негативні наслідки та ризики незадекларованої праці, а також про переваги офіційного працевлаштування.

Детальніше про можливості інформаційного порталу Держпраці: https://pratsia.in.ua

Бориспільський хлібопродукт