gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту наказу Міністерства соціальної політики України „Про внесення зміни до пункту 15 Положення про Головне управління (Управління) Державної служби України з питань праці в області”

02 лютого 2017

Проект наказу Міністерства соціальної політики України „Про внесення зміни до пункту 15 Положення про Головне управління (Управління) Державної служби України з питань праці в області” (далі – проект наказу) розроблено Держпраці для приведення норм Положення про Головне управління (Управління) Державної служби України з питань праці в області, затвердженого наказом Мінсоцполітики від 27 березня 2015 р. № 340, зареєстрованого в Мін’юсті України 20 квітня 2015 р. за № 438/26883 (зі змінами), у відповідність до податкового законодавства України.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: vavilova@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 289-71-49.

Проект наказу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному             сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”).

Проект наказу

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця