gov.ua Державні сайти України
Пошук

Тернопільщина: тематичний тренінг на підприємстві

28 жовтня 2024

З метою попередження нещасних випадків у будівельній галузі фахівці управління інспекційної діяльності у Тернопільській області провели на будівельному майданчику одного з підприємств м. Тернополя тренінг з імітацією реальних дій на робочому місці на тему «Безпека праці під час виконання кам’яних робіт на висоті».

Перед початком тренінгу посадовці особливу увагу приділили заходам безпеки та причинам настання нещасних випадків під час виконання робіт на висоті. Працівникам нагадали про необхідність регулярної перевірки засобів захисту перед початком роботи, щоб мінімізувати ризики отримання травм.

Також обговорили алгоритм безпечного виконання будівельних робіт та наголосили на шкідливих і небезпечних виробничих факторах, які можуть вплинути на працівників.

На завершення тренінгу були обговорені організаційні та технічні заходи щодо створення безпечних умов виконання робіт на висоті.

Більше інформації про найпоширеніші питання з охорони праці в умовах воєнного стану можна отримати на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua.

Працівники