gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Миколаївщині відбувся тренінг щодо впровадження психосоціальної підтримки на робочому місці, проведений представниками Товариства Червоного Хреста України

11 жовтня 2024

Фахівці Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли активну участь у заході, спрямованому на створення належної атмосфери у колективі.

Під час заходу детально обговорювали необхідність турботи не лише про фізичне, а й ментальне здоров’я працівників. Посадовці поділилися власним досвідом подолання стресу у ці непрості часи та з великим інтересом брали участь у запропонованих завданнях.

Тренінг допоміг кожному краще зрозуміти побажання оточуючих та власні потреби. Впровадження психосоціальної підтримки на робочому місці є важливим елементом для успішної роботи. Ментальне здоров’я має значний вплив на всі аспекти життя, і лише систематична турбота про себе та оточуючих гарантує належне самопочуття впродовж кожного дня, а також стабільне і якісне виконання посадових обов’язків.

Представники Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці продовжують вдосконалюватися для досягнення ще кращих результатів у своїй діяльності.

Детальніше на інформаційному порталі: https://www.pratsia.in.ua

ПСП