gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Рівненщині проведено тематичний тренінг з імітацією реальних дій на робочих місцях

11 жовтня 2024

Посадові особи Управління інспекційної діяльності у Рівненській області на базі ПрАТ «Рівнеобленерго» провели тематичний тренінг з імітацією реальних дій на робочих місцях під час виконання робіт підвищеної небезпеки.

Проведення ремонтних робіт в електроустановках вимагає ретельної підготовки, організації та ґрунтовних знань, оскільки навіть незначна помилка може загрожувати здоров’ю і життю працівників. Працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» за участю посадовців Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Держпраці провели тренінг з імітацією реальних дій на робочих місцях під час виконання робіт в електроустановках із використанням автомобільного підйомника.

Під час тренінгу було опрацьовано алгоритм дій членів бригади під час виконання робіт підвищеної небезпеки. Працівники продемонстрували свої практичні вміння та навички.

За результатами тренінгу інспектори надали посадовим особам та працівникам товариства низку додаткових практичних рекомендацій. Проведення таких практичних навчань є вкрай важливим у сучасних умовах, особливо на об’єктах критичної інфраструктури.

Детальніше у відео: https://youtu.be/h2df3WkG6Y0

Техніка безпеки