gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – „Про затвердження змін до Правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів“

25 січня 2017

Державною службою України з питань праці відповідно до закону України „Про охорону праці“ було розроблено регуляторний акт: проект наказу Міністерства соціальної політики України „Про затвердження змін до Правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів“.

Проект наказу розроблено з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України Правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів, затверджених наказом Держнаглядохоронпраці від 18.06.2007 № 132, зареєстрованих в Міністерстві юстиції 09.07.2007 за № 784/14051 (НПАОП 0.00-1.01-07).

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua.

Регуляторний акт та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхомРОЗМІЩЕННЯ на офіційному веб-сайті Держпраці в мережі Інтернет www.dsp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у місячний термін у письмовому або електронному вигляді.

Наказ МСП

АРП

Зміни до Правил 

Пояснювальна записка 

Порівняльна таблиця