gov.ua Державні сайти України
Пошук

Оновлені правила безпеки систем газопостачання роз’яснили на семінарі у Запоріжжі

24 липня 2015

IMG_0015Керівництво Головного управління з питань праці у Запорізькій області взяло участь у семінарі щодо змін у правилах безпеки систем газопостачання, організованого ДП “Запорізький ЕТЦ”.

 Метою семінару було роз’яснення вимог нових “Правил безпеки систем газопостачання”, що набули чинності 7 липня 2015 року. Правила затверджені наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 15.05.2015 № 285 та зареєстровані в Міністерстві юстиції України від 08.06.2015 за № 674/27119.

 Під час семінару основну увагу зосереджено на змінах, що відбулись у нормативному документі щодо вимог безпеки при проведенні передпускових та пускових робіт систем газопостачання, безпечної експлуатації систем газопостачання природного та зрідженого газу, до організації роботи аварійно-диспетчерських служб, безпечного проведення газонебезпечних робіт.

 На завершення заходу учасники пройшли перевірку знань та отримали відповідні посвідчення.

Довідка

Нагадаємо, що Державна служба України з питань праці активно займається переглядом та вдосконаленнм нормативно-правових актів з питань державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства про працю, охорону та гігієну праці, а також удосконалення законодавства у цих сферах. На даний час опрацьовано 249 документів, що підлягають скасування в частині зміни радянського законодавства.IMG_0021