gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Львівщині проведено превентивний захід щодо безпечного виконання робіт, експлуатації машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки в нафтогазовому комплексі.

25 вересня 2024

Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели превентивний захід для працівників НГВУ «Бориславнафтогаз» ПАТ «Укрнафта» щодо безпечного виконання робіт, експлуатації машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки в нафтогазовому комплексі.

Під час заходу обговорили ключові питання охорони праці, серед яких: обов’язки роботодавців та працівників, аналіз стану травматизму, а також вимоги безпеки під час експлуатації устаткування підвищеної небезпеки.

Акцентовано увагу на важливості дотримання вимог нормативно-правових актів, зокрема щодо безпечної експлуатації балонів та обладнання, що працює під тиском. Учасники ознайомилися з процедурами видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Наголошено, що регулярне навчання працівників з питань охорони праці є критично важливим для запобігання нещасним випадкам на виробництві.

Більше інформації з питань безпеки праці: https://pratsia.in.ua

Укрнафта